Stoiximan Super League

Ντίντακ: «Παίζουμε για την ΑΕΚ και για τις… θέσεις μας»

Σύνθημα νίκης ενόψει Παναιτωλικού έδωσε ο Ντίντακ Βίλα, ο οποίος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Να «σπάσει» το σερί που θέλει την ΑΕΚ να μην παίρνει τρίποντο μακριά απ’ το ΟΑΚΑ θέλει ο Ντίντακ Βίλα. Ο Καταλανός μπακ, μιλώντας στη Νova, στάθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν την Ένωση στο Αγρίνιο, αλλά και στις προσεχείς αναμετρήσεις των πλέι-οφ. Τέλος, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξουμε ποδόσφαιρο, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και είχε στηθεί πολύ αμυντικά, γι' αυτό και μας δυσκόλεψε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το σερί χωρίς νίκη που έχουμε εκτός έδρας. Σίγουρα στα πλέι οφ δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να μπούμε στο γήπεδο χωρίς να πάρουμε τη νίκη».

Για το κίνητρο: «Φυσικά και έχουμε κίνητρο. Καθένας μας παίζει για να κερδίσει θέση βασικού ενόψει των πλέι οφ, ενώ ακόμα κι ένας βαθμός στην ειδική βαθμολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, αν και του λείπει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x