Europa League

Ντίντακ: «Περισσότερο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς»

Το βάρος στη συγκέντρωση έριξε ο Ντίντακ Βιλά, αναφορικά με τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ, ενώ υποστήριξε πως πρέπει η ομάδα του να κάνει γκολ τις ευκαιρίες.

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΚ στη Γαλλία έμεινε ο Ντίντακ Βιλά, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τη Σεντ Ετιέν, ενώ υποστήριξε πως στον επαναληπτικό η ομάδα του πρέπει να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

«Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και γι αυτό φεύγουμε χαρούμενοι από εδώ. Δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και η πρόκριση είναι ανοιχτή, ωστόσο εμείς πρέπει να την κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού μπακ για το ματς.

Για την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ: «Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό το ότι είχαμε αλληλοκαλύψεις και καλές τοποθετήσεις. Όταν μας περνούσε ένας αντίπαλος, εμείς καλύπταμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στον επαναληπτικό: «Να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Αν δεχόμασταν γκολ θα έπρεπε να βάλουμε δύο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς, περισσότερο συγκεντρωμένοι απ’ ότι σήμερα και στην επίθεση να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x