Γενικά

Στον... τελικό για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Ζάετς με απίθανο ποσοστό

Πρώτη μεγάλη νίκη για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σημείωσε ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έγινε ο Βέλιμιρ Ζάετς. Ο θρύλος του Παναθηναϊκού, που υπηρέτησε τον σύλλογο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 88,9% και σάρωσε στη μάχη με τον Ότο Μπάριτς Τζούνιορ στον προκαταρκτικό γύρο για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο παράταξη του Βέλιμιρ Ζάετς, με την ονομασία «Άνοιξη της Ντινάμο», εξέλεξε ήδη 25 μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League και άφησε «εκτός νυμφώνος» τον τρίτο υποψήφιο.

Πλέον ο «Ζέκο» είναι ο μεγάλος αντίπαλος του 87χρονου Μίρκο Μπάρισιτς στις τελικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 11 Μαρτίου. Ο Μπάρισιτς βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του κροατικού συλλόγου από το 2000.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε καλή δουλειά. Οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Μπάρισιτς και εύχομαι να η διαδικασία να είναι δίκαιη όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής», σχολίασε ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x