Europa League

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Λάτσιο, τεράστια πρόκριση για Βαλβέρδε! (video)

Η Λάτσιο ηττήθηκε 3-0 μέσα στη Ρώμη από τη Σπάρτα Πράγας και αποκλείστηκε στους «16» του Europa League, ενώ η τρομερή Μπιλμπάο του Βαλβέρδε έχασε στη Βαλένθια, αλλά πέρασε! Πρόκριση και για Βιγιαρεάλ.

Η απίστευτη Σπάρτα Πράγας πέρασε σαν… σίφουνας από την ιταλική πρωτεύουσα και επικρατώντας με το απίστευτο 3-0 της Λάτσιο, πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Europa League, έπειτα από το 1-1 στην Τσεχία.

Στον ισπανικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο, αυτοί που χαμογέλασαν, έπειτα από ένα τρομερό φινάλε, ήταν οι Βάσκοι! Τα «λιοντάρια» του Ερνέστο Βαλβέρδε, που είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς του «Σαν Μαμές», βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από γκολ των Σάντι Μίνα (13’) και Αντερλάν Σάντος (37’), για να… μιλήσει στο τέλος (ποιος άλλος;) ο αειθαλής Αντούριθ! Ο… κοντά 36, πια, επιθετικός (και πρώην παίκτης των γηπεδούχων), σκόραρε στο 75’ και χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στην ομάδα της Βασκονίας! Ένα γκολ, ωστόσο, που ξεκίνησε από χέρι του Σουσαέτα…

Στον άλλο επαναληπτικό των 20:00, με… κάβα το 2-0 του πρώτου αγώνα, η Βιγιαρεάλ πήρε άνετη ισοπαλία 0-0 στο Λεβερκούζεν και μαζί, την πρόκριση για τους «8».







Tα αποτελέσματα των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16»

Στις 20:00

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βιγιαρεάλ (0-2) 0-0
Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1) 2-1
(13' Σαντι Μίνα, 37' Αντερλάν Σάντος - 75' Αντούριθ)

Λάτσιο-Σπάρτα Πράγας (1-1) 0-3
(10' Ντότσκαλ, 12' Κρεΐτσι, 44' Γιούλι)

Στις 22:05

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (0-2)
Τότεναμ-Μπορούσια Ντόρτμουντ (0-3)
Άντερλεχτ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-3)
Σεβίλλη-Βασιλεία (0-0)
Σπόρτινγκ Μπράγκα-Φενερμπαχτσέ (0-1)

* Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και με μαύρο χρώμα οι ομάδες που πήραν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x