Ισπανία

Ο Βαλντάνο τα χώνει στον Μπέιλ

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τον Γκάρεθ Μπέιλ λόγω της απόδοσής του με τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Χόρχε Βαλντάνο.

Στο «στόχαστρο» του Χόρχε Βαλντάνο βρέθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε υπερεκτιμημένος από τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω δηλώσεών του στο ραδιόφωνο της Marca.

Η αγωνιστική κρίση της «Βασίλισσας» με αποκορύφωμα τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» που οδήγησε στην αποχώρηση του Χουλέν Λοπετέγκι, όπως αναμενόταν δημιούργησε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να κρίνουμε τον Μπέιλ με βάση αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η "τιμή" αυτή του έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι είναι παγκόσμιας κλάσης σούπερ σταρ. Αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που η Ρεάλ πλήρωσε για εκείνον. Ακόμα και αν πάντα στο τέλος κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου για το γκολ της χρονιάς. Μετά από πέντε λεπτά ο Μπέιλ άφησε αφύλαχτο τον Τζόρντι Άλμπα. Όταν πρωτοέρχονται σε ένα κλαμπ όλοι οι κορυφαίοι παίκτες φαίνεται να υπακούουν στη διοίκηση. Αργότερα όμως "κάνουν του κεφαλιού τους". Πιστεύουν ότι έχουν την εξουσία να κάνουν ό,τι θέλουν ακόμη και αν πάει ενάντια στη συλλογική απόφαση».


Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x