Ισπανία

Ο Βενγκέρ ξέρει (αυτό που ξέρει και ο Ρονάλντο) για Μέσι-Σουάρες;

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για το πέναλτι-πάσα του Μέσι και για τον λόγο που χτυπήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο και αποθέωσε τον Λουίς Σουάρες.

Ακόμα και ο Αρσέν Βενγκέρ ασχολήθηκε με το πέναλτι πάσα του Λιονέλ Μέσι στον Λουίς Σουάρες. Μόνο που η άποψή του δεν φαίνεται να συμβαδίζει με εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο είπε πως ο Μέσι έδωσε την μπάλα στον Σουάρες προκειμένου να βγει (ο δεύτερος) καλύτερος σκόρερ. Όταν βλέπεις κάποιον σαν τον Μέσι, ο οποίος θα μπορούσε να βάλει το 300ο του γκολ, να δίνει την μπάλα στον Σουάρες, σημαίνει ότι κάτι υπάρχει εκεί».

Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί, απάντησε: «Συντροφικότητα. Πιστεύω πως ο Σουάρες το δίνει αυτό σε μια ομάδα. Το έκανε στη Λίβερπουλ, το έκανε και για την Εθνική Ουρουγουάης μαζί με τον Καβάνι και τον Φορλάν. Έπαιζαν μαζί και αυτό είχε αποτέλεσμα. Ο Σουάρες είναι ο τύπος που καταφέρνει να δημιουργεί τέτοιο κλίμα στην ομάδα».

Ο θαυμασμός του Βενγκέρ δεν είναι κάτι που… ξεφύτρωσε ξαφνικά. Το καλοκαίρι του 2013, ο προπονητής της Άρσεναλ προσπάθησε να πείσει τον Ουρουγουανό να φορέσει την φανέλα των Λονδρέζων, χωρίς επιτυχία όπως αποδείχθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x