Γερμανία

«Ο Γκέτσε ήταν καλύτερος στην Ντόρτμουντ»

Καθόλου δεν αρέσουν οι εμφανίσεις του Μάριο Γκέτσε με τη φανέλα της Μπάγερν στον Γιούργκεν Κόλερ, με τον θρύλο της Ντόρτμουντ να δηλώνει ότι ο 22χρονος ήταν καλύτερος όταν αγωνιζόταν στους Βεστφαλούς.

Παίκτης χωρίς πάθος είναι ο Μάριο Γκέτσε από τότε που πήγε στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κόλερ.

Ο άλλοτε διεθνής αμντικός της Ντόρτμουντ δήλωσε ότι δεν του αρέσουν καθόλου οι εμφανίσεις που κάνει ο 22χρονος με τους Βαυαρούς, καθώς, παρά τα γκολ που έχει σκοράρει, δείχνει να του λείπει η χαρά του παιχνιδιού.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσουν καθόλου οι εμφανίσεις του Γκέτσε με την Μπάγερν. Μπορεί να έχει σκοράρει αρκετά γκολ, όμως φαίνεται να του λείπει η χαρά στον αγωνιστικό χώρο. Δε βγάζει πια πάθος στο γήπεδο ούτε δοκιμάζει ατομικές ενέργειες», ήταν τα λόγια του 49χρονου, που, στη συνέχεια τόνισε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν καλύτερος όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Βεστφαλών.

«Για μένα, ήταν καλύτερο παίκτης όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ. Βέβαια, η πίεση που νιώθει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως η Μπάγερν, παίζει το ρόλο της. Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα που τον αφήνει πίσω», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x