Stoiximan Super League

Ο Ιμπάρμπο κρίνει τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό

Καθοριστικό για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού το επικείμενο ραντεβού με τον ατζέντη του Ιμπάρμπο. Τα δεδομένα της υπόθεσης και οι στόχοι που είναι στο… περίμενε.

Η άφιξη του ατζέντη του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι, και η συνάντησή του ως αύριο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις με αρκετές προεκτάσεις για τον Παναθηναϊκό.

Από την αποδέσμευση ή μη του Κολομβιανού φορ και τους όρους που θα γίνει αυτή θα κριθεί αν οι «πράσινοι» θα είναι σε θέση να κινηθούν για μη κοινοτικό παίκτη, ενώ είναι κοινό μυστικό πως αν η ΠΑΕ απαλλαγεί από το μεγάλο κόστος δανεισμού του και το συμβόλαιό του, θα είναι σε θέση να κινηθεί πιο άνετα για τους επόμενους στόχους.

Αυτό που είναι δεδομένο και θα ξεκαθαριστεί στον εκπρόσωπο του παίκτη είναι πως δεν έχει κανένα μέλλον στον Παναθηναϊκό και πως επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας τους. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και από την άλλη πλευρά, αλλά περιμένουν να δουν υπό ποιους όρους θα θελήσει να φύγει ο Ιμπάρμπο, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων θα παίξει και το αν ο παίκτης έχει στα χέρια του κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί. Στην Ιταλία χθες έστελναν ξανά τον Κολομβιανό διεθνή στην Κίνα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι τώρα.

Εφόσον αποδεσμευτεί ο Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός δεν θα περιοριστεί στην προεργασία που έχει κάνει στην αγορά των κοινοτικών για να καλύψει τις μεταγραφικές εισηγήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Σοτζέι Μασούντ και ο Ιρανός να ξανασμίξει με τον 48χρονο προπονητή που είχε και στον Πανιώνιο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x