Ιταλία

Ο Κόντε αναλαμβάνει την Ίντερ υπό έναν όρο

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει συμφωνία με την Ίντερ και να συνεργάζεται ξανά με τον Τζουζέπε Μαρότα.

Όλο και πιο κοντά φέρνουν τον Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ δημοσιεύματα από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι το όνομα του πρώην προπονητή της Τσέλσι συνδέεται άμεσα με αυτό των «νερατζούρι».

Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει –ή καλύτερα να μην γίνει- ένα πράγμα: για να αντικαταστήσει ο Κόντε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι θα πρέπει η Ίντερ να μην κατακτήσει κανένα τίτλο. Αλλά ακόμα και αν η ομάδα του Μιλάνου τερματίσει 4η στην βαθμολογία (που είναι ο ελάχιστος φετινός στόχος), δεν θα σώσει τη θέση του ο Σπαλέτι.

Θυμίζουμε ότι η Ίντερ είναι ακόμα στο κυνήγι του Coppa Italia και φυσικά παραμένει στο Europa League. Ο Τζουζέπε Μαρότα αρνήθηκε ότι ο σύλλογος είναι σε συζητήσεις με τον Κόντε όμως είναι κοινό μυστικό πως οι σχέσεις του πρώην διευθυντή της Γιουβέντους είναι άριστες με τον Κόντε λόγω του κοινού παρελθόντος τους στην «μεγάλη κυρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x