Ιταλία

Ο Κονέ κερδίζει το στοίχημα παραμονής στην Ουντινέζε!

Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Κονέ τα πηγαίνει περίφημα, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του προπονητή του!

Ο Παναγιώτης Κονέ φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα στην Ουντινέζε. Ο Έλληνας διεθνής μέσος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Αντρέα Στραματσόνι να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να διεκδικήσει την ευκαιρία παραμονής του στη Serie A.

Ο αποτυχημένος δανεισμός του στη Φιορεντίνα, όπου «έγραψε» μόλις 8 λεπτά συμμετοχής, δεν τον απογοήτευσε. Τον πείσμωσε και τον γέμισε αποφασιστικότητα για να πείσει τον νέο τεχνικό της Ουντινέζε, Τζιουσέπε Ιακίνι, να του δώσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Και μέχρι στιγμής, στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Κονέ τα πηγαίνει περίφημα, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του προπονητή του!

Χαρακτηριστικά είναι δύο δημοσιεύματα. Το ένα της ιστοσελίδας tuttoudinese.it: «Το γκολ του Κονέ στο φιλικό με την Ουνιόν Βερολίνου μπορεί να είναι το εφαλτήριο για την αναγέννηση του Παναγιώτη Κονέ. Στην επάνοδό του στην Ουντινέζε από τη Φιορεντίνα, όπου δεν βρήκε χώρο στις επιλογές του Πάουλο Σόουζα, ο Έλληνας χαφ δείχνει να έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. Το γκολ του ήταν το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής απόδοσης που οδηγεί στην εκτίμηση ότι μπορεί να ανακάμψει στην Ουντινέζε. Ο Ιακίνι τον ξέρει καλά, αφού τον είχε παίκτη στην Μπρέσια. Και δουλεύει μαζί του ώστε να τον επαναφέρει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από λίγα χρόνια. Γιατί ο Ιακίνι γνωρίζει ότι αν καταφέρει να εμφανίσει στο τερέν τον πραγματικό Κονέ θα έχει προσφέρει ένα πολύ σημαντικό ατού στην Ουντινέζε. Αυτή θα είναι η σεζόν της αλήθειας για τον Παναγιώτη. Πρέπει να πείσει ότι αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για την οικογένεια Πότζο. Διαφορετικά θα αποτελέσει μία μεγάλη αποτυχία. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εκείνον».

Και το άλλο του σάιτ mondoudinese.it: «Μήπως ο Κονέ είναι η νέα σπουδαία “μεταγραφή” της Ουντινέζε; Αρκετοί θεωρούσαν ότι ο κύκλος του Κονέ στην Ουντινέζε είχε κλείσει, αλλά ο Ιακίνι του δείχνει εμπιστοσύνη και τον έχει βασικό έως τώρα στην προετοιμασία. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, αφού ο Ιακίνι ήταν ο πρώτος προπονητής του Έλληνα άσου όταν αυτός ήρθε στην Ιταλία. Η αξία του Κονέ δεν συζητείται: έχει τεχνική, δύναμη, χαρακτήρα, προσωπικότητα. Τα μοναδικά προβλήματα που παρουσίασε σχετίζονται με τη φυσική του κατάσταση, τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και τις αμυντικές αδυναμίες του. Όμως, σε μία μεσαία γραμμή που χρειάζεται ποιότητα, ο Κονέ μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ουντινέζε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x