Ισπανία

Ο Κρόος είναι ο καλύτερος πασέρ της La Liga με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο

Ο Γερμανός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει 322 σωστές πάσες, μόλις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Την πέμπτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο Τόνι Κρόος. Όλα αυτά τα χρόνια είχε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές (Αντσελότι, Μπενίτεθ, Ζιντάν και Λοπετέγκι) και με όλους έπαιζε τον ίδιο καθοριστικό ρόλο: είναι το Α και το Ω της μεσαίας γραμμής της «Βασίλισσας».

Τα νούμερα του Γερμανού διεθνή μιλάνε από μόνα τους. Ο Κρόος είναι ο παίκτης της La Liga που έχει δώσει τις περισσότερες σωστές πάσες, 322 στο σύνολο, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Για να βρεις τον δεύτερο στη συγκεκριμένη λίστα θα πρέπει να φτάσεις στις 264 σωστές μεταβιβάσεις (58 λιγότερες) που έχει κάνει ο Ράκιτιτς. Ακολουθούν οι Ράμος (245), Μαντί (244) και Μπάρτρα (231).

Μέσα στη δεκάδα θα βρει κανείς ακόμα δύο παίκτες των «μερένχες», τους Καρβαχάλ στην έκτη θέση με 220 πάσες και τον Μαρσέλο με 212.

Ο Κρόος είναι επίσης ο παίκτης με την μεγαλύτερη ακρίβεια στις πάσες του, με το σπουδαίο 96,7% (322 από τις 333 μεταβιβάσεις του ήταν σωστές). Δεύτερος όσον αφορά αυτό το στατιστικό είναι ο Ντάνι Θεμπάγιος, επίσης παίκτης της Ρεάλ, με 87 στις 90 πάσες του σωστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x