Γαλλία

Ο Λακαζέτ παραδέχτηκε το θαυμασμό του για την Ατλέτικο… στην τηλεόραση της Λιόν!

Το όνομα του Λακαζέτ «παίζει» έντονα για την Ατλέτικο Μαδρίτης τις τελευταίες εβδομάδες και ο παίκτης επιβεβαίωσε πως του αρέσει αυτή η περίπτωση, μιλώντας στην τηλεόραση της νυν ομάδας του, Λυών.

Δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την Ατλέτικο Μαδρίτης ο επιθετικός της Λιόν, Αλεξάντερ Λακαζέτ, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια για τους «ροχιμπλάνκος» που εδώ και λίγες εβδομάδες φημολογείται ότι ενδιαφέρονται θερμά για τον παίκτη.

Ο επιθετικός μίλησε στην επίσημη τηλεόραση της Λιόν για την πιθανότητα μεταγραφής του στην ομάδα της Μαδρίτης.

«Ναι μου αρέσει. Έχει μεγάλους παίκτες, έναν μεγάλο προπονητή και μεγάλο κοινό και επιπλέον εκεί είναι και ο Αντουάν Γκριζμάν. Θα δω τι θα παρουσιαστεί στο τέλος της σεζόν και θα αντιδράσω ανάλογα. Υπάρχουν πράγματα, όμως ο Τύπος μιλάει για πολλές ομάδες και εγώ εμπιστεύομαι αυτά που μου λέει ο μάνατζέρ μου».

Ο Γάλλος, που αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το «Transfermarkt» αξίζει περί τα 40 εκατ. ευρώ, δεν έκρυψε την ανάγκη του να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

«Δεν το κρύβω, έχω κάνει πολλά για αυτή την ομάδα και θα ήθελα να κάνω πράγματα μακριά, όμως δεν φεύγω για να φύγω. Ούτε θα είναι αντίο για πάντα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Λακαζέτ, τονίζοντας όμως πως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρη η φυγή του. Ο ισχυρός άντρας της γαλλικής ομάδας παρόλα αυτά είπε πως «αν υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα δεν είναι αρκετά μεγάλη γι’ αυτούς, θα διαπραγματευτεί την έξοδό τους και θα ψάξει άλλους του ίδιου επιπέδου, αλλά με άλλη ηθική».


Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x