Stoiximan Super League

Ο Λέτο άφησε το «13» στον κόσμο!

Το νούμερο 5 θα φοράει ο Σεμπάστιαν Λέτο, που όταν ενημερώθηκε πως το 13, το οποίο συζητήθηκε να πάρει, έχει αποσυρθεί προς τιμήν της Θύρας 13, είπε «ανήκει στον κόσμο και εκεί να παραμείνει»!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σεμπάστιαν Λέτο συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων και το νούμερο της φανέλας που θα πάρει στη δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι» (στην πρώτη είχε το 11).

Όταν, λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι από τους ιθύνοντες των «πράσινων» το 13, ο Αργεντινός ενημερώθηκε πως το συγκεκριμένο νούμερο έχει αποσυρθεί προς τιμήν της Θύρας 13 και δήλωσε πως δεν θέλει να προκαλέσει σύγχυση στον κόσμο, τονίζοντας ότι «από τη στιγμή που ανήκει στον κόσμο της ομάδας εκεί πρέπει να παραμείνει», παίρνοντας, τελικά, το 5!

Ο 29χρονος, αξίζει να τονίσουμε, συνομίλησε για αρκετή ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αντρέα Στραματσόνι, και το Σάββατο θα μεταβεί στο «Γ. Καλαφάτης» για την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος.

Θέμα ωρών είναι, επίσης και η επίσημη ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό, που ήδη, πάντως, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο του Λέτο ξανά με την πράσινη φανέλα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x