Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Λέτο! Αφότου πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις, ο Αργεντινός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του κ. Αλαφούζου υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, πλέον, για να τελειώσει και τυπικά η απόκτηση -και πάλι- του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Νικολογιάννη, που μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αργεντινός, αφότου πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήγε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και παρουσία του Γιάννη Αλαφόυζου υπέγραψε το συμβόλαιό του, που θα έχει διάρκεια 1,5 έτους!

Ακόμη και μέσα στη μέρα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ώστε να επιβεβαιωθεί και επίσημα πια η επιστροφή του 29χρονου στο «τριφύλλι».

Πάντως, αύριο (6/2), θυμίζουμε, 20 λεπτά πριν τη σέντρα (19:30) στον αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει στον κόσμο της ομάδας όλα τα νέα της αποκτήματα, μεταξύ των οποίων, φυσικά και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x