Αγγλία

Ο Λούκας Βάθκεθ αποθεώνει Νεϊμάρ

Στην κρίση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, αναφέρθηκε ο Λούκας Βάθκεθ.

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Βάθκεθ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα και στη σχέση του με τον Νεϊμάρ.

Ο 27χρονος μέσος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «μερένχες» μπορούν να αντιστρέψουν την αρνητική κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγους, ενώ υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί το «Νο1» στόχος αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Βάθκεθ για την κρίση της Ρεάλ και μεταγραφικό του μέλλον, δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για υπογραφές. Αυτή τη στιγμή έτσι έχουν τα πράγματα και στο μέλλον βλέπουμε. Ο σύλλογος χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια ενωμένη ομάδα και προπονητικό προσωπικό. Είμαστε συνηθισμένοι να κερδίζουμε όλη την ώρα και όταν δεν συμβεί αυτό είναι φυσικό να υπάρχουν εντάσεις. Αυτή την ώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις φοβερές επιδόσεις του διεθνούς άσου των πρωταθλητών Γαλλίας, λέγοντας: «Ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας παγκόσμιος αστέρας και κάθε ομάδα θα ήθελε να τον έχει».

Επιμέλεια:Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x