Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς ποντάρει στον Χασάν και για αυτό θα περιμένει τον Αιγύπτιο

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί πως ο Χασάν μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό ακόμα κι αν δεν είναι στο 100%. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού. Το ξέρει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζουν και οι παίκτες του.

Το ματς δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι προφανές πως για τους ερυθρόλευκους υπάρχει μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Για να τα καταφέρουν οι πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν το 100% γιατί το ματς είναι ντέρμπι.

Και η λέξη ντέρμπι πρέπει να είναι συνεχώς στο μυαλό των παικτών της ομάδας του Πειραιά, γιατί μόνο με σωστή νοοτροπία θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους οι φιλοξενούμενοι.

Πάμε όμως να δούμε και ορισμένα πράγματα που αφορούν τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό σχήμα και ειδικά για την κορυφή της επίθεσης. Παρακολουθώντας τις τελευταίες προπονήσεις γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Χασάν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να είναι στην διάθεση του προπονητή του κι όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει.

Κι αυτή είναι μια εξέλιξη που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον 48χρονο τεχνικό της ομάδας του Πειραιά. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Χασάν και τον θέλει στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, έστω και αν έχει κάνει μια μόνο προπόνηση.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκει δίχτυα το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι κάτι που ένας προπονητής δεν μπορεί να το «προσπεράσει». Είναι λοιπόν λογικό ο Μαρτίνς να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χασάν, βλέποντας ότι ο 26χρονος επιθετικός είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί πως ο Χασάν μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό ακόμα κι αν δεν είναι στο 100%. Είναι δεδομένο πως ο Αιγύπτιος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι έχοντας φυσικά μιλήσει και με τον προπονητή του.

Απομένει λοιπόν να δούμε αν τελικά ο Μαρτίνς θα προχωρήσει στην εφαρμογή του πλάνου με τον Χασάν στην επίθεση, βασιζόμενος στην καλή φόρμα που έχει ο διεθνής επιθετικός.

Θα πρέπει βέβαια επίσης να τονίσουμε πως ο Μαρτίνς θεωρεί πως με τους δύο εξτρέμ της ομάδας του να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (Ποντένσε και Μασούρας) θα είναι πιο χρήσιμη για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, η παρουσία ενός σέντερ φορ στο στυλ του Χασάν ο οποίος γεμίζει την αντίπαλη περιοχή.

Γι’ αυτό τον λόγο και ο Αιγύπτιος είναι στην αποστολή των πειραιωτών για αυριανό ματς, παρά το ότι δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x