Ισπανία

Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Μήνες φαίνεται να μετράει ο Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν κρίνουμε τα δημοσιεύματα στην Ισπανία και τα όσα υποστηρίζει η Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος σταρ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους που του επιτρέπει να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 220 εκατ. ευρώ. Στην περίπτωση, βέβαια, που καμία ομάδα δεν κινηθεί για την απόκτησή του, τότε ο 26χρονος άσος θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει με λιγότερο από 200 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στις φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να έχει μετανιώσει για την μεταγραφή του στην ομάδα του Παρισιού και να αναπολεί τις καλές ημέρες στην Μπαρτσελόνα.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατά το παρελθόν, να έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, είναι πολύ πιθανό να δούμε το προσεχές καλοκαίρι έναν ισπανικό «εμφύλιο» για την υπογραφή του.

Την περυσινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος κατέγραψε 30 συμμετοχές και 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της "πόλης του φωτός", κατακτώντας το νταμπλ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x