Γαλλία

Ο νέος πιθανός προορισμός του Ουνάι Έμερι

Καθόλου σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με ιταλικά δημοσιεύματα να παρουσιάζουν ήδη τον επόμενο πιθανό προορισμό του Βάσκου προπονητή.

Με την παρουσία του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν να μην είναι σίγουρη για την επόμενη σεζόν, ο Ουνάι Έμερι φαίνεται να αποτελεί ήδη στόχο άλλων ομάδων. Ο απρόσμενος αποκλεισμός της ομάδας του Παρισιού από την Μπαρτσελόνα στο Champions League, έχει πυκνώσει τα σύννεφα πάνω από το μέλλον του Έμερι στη Γαλλία.

Ενώ ο Βάσκος προπονητής έλεγε το περασμένο Σάββατο ότι το μέλλον του είναι στα χέρια της ομάδας και ότι μιλούσε συνεχώς με τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ιταλικά δημοσιεύατα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μίλαν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας δεν έχει πείσει το σύστημα παιχνιδιού του νυν προπονητή, Βιτσέντζο Μοντέλα, και ήδη σκέφτεται την περίπτωση του πρώην τεχνικού της Σεβίλλης.

Αν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Έμερι στη Μίλαν, θα βρεθεί ξανά με τον Ζεράρ Ντελοφέου, παίκτη τον οποίο είχε και στη Σεβίλλη.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x