Αγγλία

«Ο Ντε Χεα είναι ο Μέσι των τερματοφυλάκων»

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, είναι ο Λιονέλ Μέσι των τερματοφυλάκων, σύμφωνα με τον γκολκίπερ της Γουόντφορντ, Μπεν Φόστερ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Φόστερ, παρομοίασε τον Νταβίντ ντε Χέα, με τον σουπερ σταρ της Βαρκελώνης, Λιονέλ Μέσι, με τη μόνη διάφορα τη θέση που αγωνίζονται.

Ο Ισπανός διεθνής μπορεί δέχτηκε αυστηρές κριτικές για τις επιδώσεις του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως Ο 27χρονος θεωρείται ένα από τους κορυφαίους στην Premier League.

«Ο Νταβίντ ντε Χέα είναι ο Μέσι των τερματοφυλάκων. Ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Φόστερ. «Ορισμένες από τις αποκρούσεις που κάνει σε κρίσιμες στιγμές είναι απλώς εκπληκτικές. Το κάνει συνεχώς. Είναι σαν να μην ενοχλείται τίποτα!» επεσήμανε ο πρώην τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων».

«Σοβαρά, είναι κορυφαίος! Αν ένας νέος εκεί έξω θέλει να μάθει πώς να είναι να είσαι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης μπορεί να παρακολουθεί τον Ντε Χέα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Άγγλος γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x