Stoiximan Super League

Ο παικταράς που κάνει «μάγια»

O Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Γκιγιέρμε ήταν εντυπωσιακός κι έκανε όλες τις δουλειές, παραδίδοντας «μαθήματα» για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίζει ο αμυντικός μέσος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρινίο πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με 5-0 και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του ν’ αποδίδει με βάση τα «θέλω» του προπονητή της.

Κι αυτό είναι σίγουρα πολύ μεγάλη υπόθεση για τους Πειραιώτες και το σχέδιο του Πορτογάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και τι δεν έκανε λοιπόν ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό και θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην τεράστια εμφάνιση του Γκιγιέρμε, ο οποίος είναι ο παίκτης που κάνει… μάγια.

Ήταν εντυπωσιακός κι έκανε όλες τις δουλειές ο Βραζιλιάνος μέσος των ερυθρόλευκων, παραδίδοντας «μαθήματα» για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίζει ο αμυντικός μέσος. Με συνεισφορά στο αμυντικό και δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Με την επίτευξη ωραίου γκολ με κεφαλιά παρά το ότι δεν είναι το πρώτο… μπόι. Θυμίζουμε ότι ο Γκιγιέρμε είχε σκοράρει και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο 28χρονος μέσος των ερυθρόλευκων πάτησε σε κάθε εκατοστό του γηπέδου και τα έκανε όλα με τρόπο που ο Πέδρο Μαρτίνς να δικαιώνεται για όσα έχει πει για την επόμενη σεζόν. Πριν από λίγες μέρες γράφαμε στο σάιτ του ΣΠΟΡ FM για τον παίκτη στον οποίο στηρίζει πολλά για το πλάνο της επόμενης χρονιάς ο Μαρτίνς.

Και δεν είχαμε αναφέρει τυχαία τον Βραζιλιάνο μέσο γιατί πολύ απλά ο προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί ότι ο Γκιγιέρμε θα είναι ακόμα καλύτερος την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού, με παραστάσεις από δύο μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Καμπιονάτο και Πριμέρα Ντιβιζιόν) δείχνει σε κάθε ματς (και το έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο και εναντίον του Παναιτωλικού) πως είναι παίκτης που δίνει άφθονη ποιότητα στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Είναι ο παίκτης που συνδέει το αμυντικό με το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού για την ομάδα του λιμανιού. Είναι αυτός που κάνει όλες τις δουλειές που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Βραζιλιάνος είναι από τους κορυφαίους μέσους που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μας.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι ο Γκιγιέρμε περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κι αυτό βέβαια είναι που περιμένει ο Μαρτίνς την επόμενη σεζόν. Να δει έναν Γκιγιέρμε που θα έχει κάνει όλη την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και θα είναι έτοιμος να δώσει πολλά περισσότερα.

Ο Γκιγιέρμε κάνει «μάγια», από εκείνα που ξέρουν να κάνουν οι αρτίστες της μπάλας από την Βραζιλία και ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που έχει στο δυναμικό του έναν τόσο καλό παίκτη.

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x