Γενικά

Ο Παστόρε έκανε τη διαφορά… (video)

Με τον Λιονέλ Μέσι να μένει στον πάγκο η Αργεντινή επικράτησε με σκορ 2-1 του Εκουαδόρ σε φιλική αναμέτρηση στη Νέα Υόρκη. Σε ολόκληρο το παιχνίδι έπαιξε ο Νομπόα του ΠΑΟΚ.

Με τον Χαβιέρ Παστόρε να σκοράρει στο 58ο λεπτό η Αργεντινή νίκησε 2-1 το Εκουαδόρ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που έγινε μπροστά σε 48.000 θεατές στη Νέα Υόρκη.

Πριν από τον 25χρονο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, το σκορ άνοιξε ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, στο 8’ και στο 24’ ο Μίλερ Μπολάνιος ισοφάρισε σε 1-1.

Με αυτή τη νίκη οι «αλμπισελέστε» μεγάλωσε τη διαφορά στις 18 – 4 νίκες, ενώ δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με την Αργεντινή να κάνει το απόλυτο στις ΗΠΑ, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 του Ελ Σαλβαδόρ.

Οι ενδεκάδες

Εκουαδόρ: Ντομίνγκες, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Εράσο, Β. Αγιοβί, Μένα, Ιμπάρα, Νομπόα, Λάστρα (64’ Γκρουέζο), Καϊσέδο (70’ Τζ. Αγιοβί), Μπολάνιος.

Αργεντινή: Ρομπέρτο, Ρονκάλια, Γκαράι, Οταμέντι, Ρόχο, Μπίλια, Μασεράνο, Παστόρε (78’ Μπανέγκα), Μανκουέλο (45’ Περέιρα), Ντι Μαρία (77’ Λαβέτσι), Αγούέρο (75’ Τέβες)

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x