Stoiximan Super League

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για Γουλβς

Η ρεβάνς με την Γουλβς πηγαίνει για τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου, εφόσον κοπάσει η πανδημία, και στον Ολυμπιακό κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Η τηλεδιάσκεψη της UEFA έδωσε έναν μπούσουλα στις ομάδες για το περίπου πότε υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν οι διεθνείς διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, υπό την προϋπόθεση φυσικά πως θα έχει μπει σε ύφεση η πανδημία που έχει παραλύσει τα πάντα στην ανθρωπότητα.

Με αυτά τα δεδομένα, στον Ολυμπιακό υπολογίζουν πως η ρεβάνς με την Γουλβς για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί κάπου μεταξύ τελών Ιουνίου και αρχές Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα για τον επαναληπτικό του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα έχουν συμπληρωθεί 3,5 μήνες ουσιαστικής απραξίας.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να προσαρμόσουν το πλάνο προετοιμασίας τους αναλόγως, προκειμένου να ανακτήσουν (αν και δεν είναι καθόλου εύκολο) τη φόρμα τους. Εδώ και εβδομάδες οι παίκτες γυμνάζοντας από τα σπίτια τους με ειδικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί, έχει σταλεί σε όλους εξοπλισμός για την εκγύμνασή τους, ενώ παρακολουθείται διαρκώς το βάρος τους. Φυσικά όλα αυτά δεν αρκούν, αφού οι παίκτες δεν έχουν επαφή με το ποδόσφαιρο και την ομαδική προπόνηση, αλλά στο πλάνο της UEFA προβλέπεται ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων (πάνω από δύο) για μια προετοιμασία των ομάδων πριν επιστρέψουν στη δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x