Ισπανία

«Ο Ραϊόλα χρησιμοποιεί τη Γιουνάιτεντ για να αποσπάσει περισσότερα από την Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ»

Ο Τύπος του Μάντσεστερ κατηγορεί τον Μίνο Ραϊόλα πως χρησιμοποιεί την πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Ντε Λιχτ, προκειμένου να κερδίσει περισσότερα χρήματα για τον παίκτη του από την Μπαρτσελόνα.

Με την Μπαρτσελόνα να είναι κοντά στην απόκτησή του και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του έχει κάνει κι εκείνη πρόταση, ο Ματίας Ντε Λιχτ , από την αποστολή της εθνικής Ολλανδίας, δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η «Manchester Evening News» υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του Ολλανδού άσου, χρησιμοποιεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να κερδίσει έναν καλύτερο μισθό για τον παίκτη του στους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα χαρακτηρίζουν τον Ραϊόλα ως «μάστερ των σκοτεινών τεχνών» σε ότι έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις με ομάδες.

Η ίδια εφημερίδα εξηγεί ότι «πιθανώς ο Ντε Λιχτ θα παρουσιαστεί σύντομα από την Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ ήταν και πάλι ένα πιόνι στο παιχνίδι του Ραϊόλα».

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x