Γενικά

Ο Ριέρα θυμάται ακόμα την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του συγκαταλέγει ο Άλμπερτ Ριέρα την αποθέωση που είχε γνωρίσει στο αεροδρόμιο από τους φίλους του Ολυμπιακού!

Ακόμη θυμάται την υποδοχή που είχε στην Ελλάδα ο Άλμπερτ Ριέρα από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόπερ της Σλοβενίας, μίλησε στην ιστοσελίδα «ekipa24» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πολλά χρήματα που έβγαλε από τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και παράλληλα τη μεγάλη ευθύνη που τον είχε γεμίσει το συγκεκριμένο γεγονός.

«Τότε, ήμουν η πρώτη μεταγραφή του νέου προέδρου, του οποίου στόχος ήταν να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα, έβγαλα αρκετά χρήματα, είχα μεγάλο συμβόλαιο, που ήταν ρεκόρ. Στο αεροδρόμιο με περίμενε περίπου 5000 κόσμος και ήταν πραγματικά πολύ όμορφα. Από την άλλη, όλο αυτό με γέμισε πολύ μεγάλες ευθύνες. Πάντως, εκείνη τη σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα», δήλωσε σχετικά ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποκάλυψε πως θυμάται επίσης κάποιες λέξεις στα ελληνικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη χειρότερη εμπειρία της ζωής του που ήταν η Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x