Ισπανία

Ο Ρονάλντο έριξε «πόρτα» σε Ζλάταν-Αζάρ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είπε «όχι» στις πθανές μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις περισσότερες ομάδες του κόσμου, τον κύριο λόγο στις μεταγραφές έχουν ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος –που συνήθως βάζει τα λεφτά. Στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον πρώτο λόγο για το ποιος φεύγει και –κυρίως- ποιος έρχεται στον σύλλογο, έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την ισπανική Don Balon τόσο ο Έντεν Αζάρ όσο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μπορούσαν να είχαν μετακομίσει στο
Μπερναμπέου, όμως ο CR7 έθεσε βέτο και για τους δύο ενώ είχε προηγηθεί και η απόρριψη κάθε πιθανότητας μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ρονάλντο δεν ήθελε τον Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο: γιατί πιστεύει ότι το στιλ του Βέλγου δεν ταιριάζει με αυτό της Βασίλισσας και γιατί η έλευσή του στο Μπερναμπέου θα εμπόδιζε την εξέλιξη του Ασένσιο στην ομάδα.
Όσο για την περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο άσος των Μαδριλένων είπε «όχι» καθώς πίστευε πως ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Σουηδού θα τάραζε τις ισορροπίες των αποδυτηρίων.

Αν και οι φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ φουντώνουν κατά καιρούς, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν επιμένει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ευτυχισμένος: «Ο Κριστιάνο είναι εδώ και δεν πρόκειται να φύγει. Είναι ο σύλλογός του, η ομάδα του και η πόλη του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x