Stoiximan Super League

Ο Σεμέδο πέρυσι και ο… Σεμέδο φέτος

Πρωταγωνιστής και στα δύο καλοκαίρια ο Σεμέδο. Όχι όμως ο… ίδιος Σεμέδο εδώ είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι παίκτης που έχει σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής του λίστας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στην Βιγιαρεάλ και εδώ αξίζει τον κόπο να σταθούμε σε μια ιστορία που συνδέει το περσινό με το φετινό καλοκαίρι, σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Πρωταγωνιστής και στα δύο καλοκαίρια ο Σεμέδο. Όχι όμως ο… ίδιος Σεμέδο εδώ είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Στην διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, υπήρξε παίκτης από το πορτογαλικό πρωτάθλημα τον οποίο είχε πολύ ψηλά στην μεταγραφική του ατζέντα ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Άλφα Σεμέδο, τον νεαρό αμυντικό μέσο που είχε κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Μορεϊρένσε. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μάλιστα ασχοληθεί με την περίπτωση του παίκτη, δείχνοντας ότι ήθελαν να κάνουν το χατίρι του προπονητή τους.

Ο Ολυμπιακός μίλησε με την Μορεϊρένσε αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της πορτογαλικής ομάδας. Τελικά ο νεαρός μέσος πήρε μεταγραφή καθώς η Μπενφίκα έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο τότε χαφ και ο Σεμέδο πήγε στην Λισαβόνα.

Λεπτομέρεια. Ο νεαρός άσος ήταν στην ακαδημία της Μπενφίκα αλλά δεν πήρε ευκαιρίες και πήγε στην Μορεϊρένσε. Ένα χρόνο μετά οι «αετοί» πλήρωσαν 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Για την ιστορία, ο Σεμέδο είναι ο παίκτης που πέτυχε το τρίτο γκολ στη νίκη της Μπενφίκα επί της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ.

Φέτος το όνομα… Σεμέδο παραμένει στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού. Δεν πρόκειται όμως για τον Άλφα, αλλά για τον Ρούμπεν.

Κι όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Μαρτίνς επιμένει για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, τον οποίο γνωρίζει καλά από την «θητεία» του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Απομένει να δούμε αν τελικά ο δεύτερος Σεμέδο που απασχολεί μεταγραφικά τον Ολυμπιακό θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Το σίγουρο πάντως είναι, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ότι οι πειραιώτες είναι σε καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια τους ν’ αποκτήσουν τον παίκτη από τη Βιγιαρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x