Europa League

Ο… σούπερ-ήρωας Ομπαμεγιάνγκ έσωσε την Άρσεναλ! (video)

Ανατροπή βγαλμένη από… σελίδες κόμικ έκανε η Άρσεναλ! Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ, που πέτυχε δυο γκολ (συν μια ασίστ) και πανηγύρισε με μάσκα «Black Panther», προκρίθηκε με 3-0 επί της Ρεν.

Τον ήρωά της στο πρόσωπό του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρήκε η Άρσεναλ!

Παίρνοντάς τους «κανονιέρηδες» πάνω του (και γιορτάζοντας έπειτα ως πρωταγωνιστής κόμικ) ο Γκαμπονέζος οδήγησε σε μεγάλη ανατροπή με 3-0 επί της Ρεν.

Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Παπασταθόπουλο να παρακολουθεί από την εξέδρα (λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς), οι Λονδρέζοι μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο.

Και αντίθετα με ό,τι θα πίστευαν και οι ίδιοι, χρειάστηκαν μόλις ένα τέταρτο για να πάρουν σκορ πρόκρισης: Χάρη σε κοντινή προβολή του Ομπαμεγιάνγκ και κεφαλιά του Μέιτλαντ-Νάιλς, που του σέρβιρε (ξεκινώντας πάντως από θέση οφσάιντ) ο αποψινός πρωταγωνιστής της Άρσεναλ.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να ήταν εκείνος που θα έβαζε το κερασάκι στην τούρτα, αξιοποιώντας (και πάλι από οριακή θέση οφσάιντ) τη σέντρα του Κολάσινατς και υπογράφοντας τον θρίαμβο των Λονδρέζων που τους έστειλε στα προημιτελικά του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x