Stoiximan Super League

Ο στόχος των δύο αλλαγών του Βούζα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τις αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Βασίλης Βούζας στην 11άδα του Ολυμπιακού και σημειώνει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν δύο επιλογές…

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Βασίλης Βούζας αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο επιλογές που έχουν να κάνουν με τη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για την παρουσία του Αλεχάντρο Ντομίνγκες στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών αντί του Κώστα Φορτούνη και φυσικά την επιστροφή του Αντρέ Μάρτινς αντί του Καμπιάσο.

Ο 51χρονος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει στις σκέψεις του και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ανδρούτσου δίπλα στον Ρομαό, αλλά το φαβορί (με βάση τις πληροφορίες από του Ρέντη) είναι ο Μάρτινς.

Αυτές οι δύο αλλαγές από πλευράς Βούζα έχουν διπλό στόχο για την ομάδα του Πειραιά. Από τη μία ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει την ομάδα του να έχει καλύτερη κατοχή της μπάλας και από την άλλη να βρει καλύτερη δημιουργία με κάθετη πάσα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήθελε ο Έλληνας τεχνικός και στην Πόλη, στη ρεβάνς με την Μπεσίκτας, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Αν δει κάποιος και το πρώτο ματς με την τουρκική ομάδα στο Φάληρο θα διαπιστώσει πως ούτε και εκεί ο Έλληνας μέσος ήταν καλός κι αυτό οδηγεί τον Βούζα στην απόφαση της χρησιμοποίησης του Ντομίνγκες. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» περιμένει πολλά από τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο μέσο. Το αν θα καταφέρουν οι δύο παίκτες να αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως με βάση την εικόνα που είχε ο Φορτούνης στα δύο παιχνίδια με την Μπεσίκτας, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν είχε και άλλη επιλογή από το να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Έλληνα μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x