Viral

Ο θεούλης πίσω από το Facebook του Πανσερραϊκού στον ΣΠΟΡ FM! (audio)

Τον γνωρίσαμε στα social media. Τον αγαπήσαμε από τις πρωτοποριακά εύστοχες αναρτήσεις του. Και σήμερα που τον ακούσαμε πρώτη φορά στον ΣΠΟΡ FM επιβεβαιώσαμε ότι το FB του Πανσερραϊκού είναι… περιβόλι

Είναι από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες των social media. Μια όαση χιούμορ στη μίζερη και κλισεδιάρικη ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Όπως απέδειξε όμως σήμερα, ο τύπος πίσω από το Facebook του Πανσερραϊκού είναι… περιβόλι ΚΑΙ προφορικώς!

Στην πρώτη φορά που ακούσαμε τη φωνή του, ο άνθρωπος που κερνάει ατάκες με τις αναρτήσεις του επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM «Δυό λέρες μόνο», έδωσε ένα μικρό ρεσιτάλ χαβαλέ…



Κάποια εξ όσων είπε ο Χρήστος Στοΐδης στους Στέφανο Χάρη και Γιώργο Μαραθιανό

Για το αν στηρίζει ΠΑΣΟΚ: «Ο CEO του Πανσερραϊκού είναι πρώτος επιλαχών στο ΠΑΣΟΚ. Λογικά θα σερβίρω νερά στη βουλή και θα παίρνω περίπου 3.000 το μήνα».

Για το ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση: «Ο επιλαχών βουλευτής είναι προσωπικός μου φίλος και με… πασοκικά κριτήρια μπήκα στην ομάδα. Ανέλαβα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου».

Για την ελευθερία που έχει στα σχόλια στη σελίδα της ομάδας: «Δεν υπήρχε φόβος. Το θετικό σε όλα αυτά είναι πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τον αντίκτυπο που υπάρχει στα social media. Έχω γράψει και για τον Κούγια, το οποίο είναι και πιο… επικίνδυνο. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα».

Για το αν υπάρχει κάποιος που τον εμπνέει περισσότερο: «Δεν έχω κάποιον στάνταρ. Πέρα από το Λιοντάρι, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για τον Γιώργο Γκιρτζίκη: «Όχι, δεν έχω ανεβάσει κάτι. Δεν μας αφορά προς το παρόν. Με τις εκλογές της ΕΠΟ έχω ασχοληθεί. Αν μας συμφέρει το αποτέλεσμα, τότε θα ασχοληθούμε…».

Για τα… γεμιστά με κιμά και τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Πρόκειται για θέση της ΠΑΕ και τη στηρίζουμε όλοι μέσα στην ομάδα. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν είχαν χρήματα για κρέας και έχουν μάθει έτσι, να τρώνε γεμιστά χωρίς κιμά».

Για το αν θα πήγαινε στην Ξάνθη με δελεαστική πρόταση του κ. Πανόπουλου: «Πρόκειται για ιεροσυλία. Ο κ. Πανόπουλος είναι ο… Κολόμβος των ανακοινώσεων».

Για το αν ξέρουν στις Σέρρες ποιος είναι: «Οι στενοί γνωστοί και φίλοι, ναι, οι υπόλοιποι δεν ξέρουν ποιος είμαι».

Για το αν «ρίχνει» καμία κοπέλα με τα στάτους του: «Είναι πονεμένη ιστορία, επειδή οι γυναίκες δεν ασχολούνται με τέτοια και προτιμούν τους ποδοσφαιριστές με κοιλιακούς. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε πως η γυναίκα προτιμάει να την κάνεις να γελάει».

Για το αν θα πήγαινε να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα: «Όχι. Επειδή δεν μπορώ να δουλέψω σε άλλη ομάδα και επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε μία μεγάλη ομάδα. Υπάρχει τρομερή αρρώστια. Ανεβάζουν βίντεο από μια προπόνηση του Ολυμπιακού ή τον ΠΑΟΚ και από κάτω τους κράζουν, σε ένα βίντεο χωρίς σχολιασμό».

Για το αν σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική: «Αυτή είναι η λύση του ΠΑΣΟΚ. Να χρησιμοποιήσει καλύτερα τα social media, επειδή πρόκειται για το μεγαλύτερο brand name στη χώρα, και πρέπει να υπάρξει ανάλογη εξέλιξη. Με… Λαλιώτη μπορείς να ρίξεις γκόμενα».

Για τα troll του Facebook που του αρέσουν: «Μου αρέσουν κάποιοι λογαριασμοί που παρακολουθώ στα social media, όπως ο Τσιλιγγίρης, και παίρνω αρκετές ατάκες και από μερικούς δημοσιογράφους, όπως ο Μανώλης Γρηγοράκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x