Αγγλία

Ο Τζέραρντ είχε προβλέψει τη μεταγραφή του Σουάρες στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2013 ο Στίβεν Τζέραρντ, τον απέτρεψε από το να φύγει από τη Λίβερπουλ εκείνη τη χρονιά, επειδή την επόμενη θα έπαιρνε μεγάλη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!

Η Άρσεναλ φέρεται να έκανε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι του 2013 και ο Ουρουγουανός σκέφτηκε σοβαρά να αποχωρήσει τότε από τη Λίβερπουλ.

Ειδικά μετά την αποτυχία της Λίβερπουλ να βγει στο Champions League, ο Σουάρες πίεζε να φύγει από το λιμάνι. Ωστόσο, παρότρυνση του Τζέραρντ να παραμείνει στην ομάδα ήταν αρκετή και αποδείχθηκε… χρυσάφι για τον νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τελικά έναν χρόνο αργότερα πήρε τη μεταγραφή που είχε πει ο… προφήτης Τζέραρντ.

«Προκριθήκαμε στο Europa League αλλά η σεζόν τελείωσε άσχημα. Είμαι έτοιμος να πάω στην Άρσεναλ, αλλά ο Στίβεν μου λέει ‘σου υπόσχομαι πως αν μείνεις αυτή τη χρονιά θα απογειωθείς και του χρόνου θα πάρεις μεταγραφή για ομάδα όπως η Μπάγερν, η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα ή όπου αλλού εσύ θέλεις, αλλά μείνε αυτή τη χρονιά γιατί στην Άρσεναλ δεν θα είσαι καλύτερος’. Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα που είχα με τον Τζέραρντ εκείνη τη στιγμή και είπα στον ατζέντη μου πως πήρα την απόφαση μου και αυτή ήταν να παραμείνω στη Λίβερπουλ. Τα λόγια του με έπεισαν εκείνη τη στιγμή. Ήρθαν από έναν άνθρωπο που ενδιαφερόταν για μένα, που ήθελε το καλό μου και με έβλεπε να υποφέρω κάθε μέρα στην προπόνηση. Ήταν λόγια αληθινού αρχηγού που με επηρέασαν εκείνη τη στιγμή και με βοήθησαν πολύ.», ανέφερε ο Σουάρες, για τον διάλογο που είχε με τον Τζέραρντ και τον έπεισε να παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Το 2014, ο Λουίς Σουάρες πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, έναντι του ποσού των 82 εκατομμυρίων ευρώ, διπλάσια από αυτά που του έδινε η Άρσεναλ.

Μάλλον μία… λαμπάδα ίσα με το μπόι του Τζέραρντ να μην ήταν κακή ιδέα.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x