Κύπελλο Ελλάδας

Οδηγίες από την Αστυνομία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας η οποία δίνει οδηγίες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το πώς θα προσεγγίσουν το Πανθεσσαλικό την ημέρα του τελικού Κυπέλλου.

Οδηγίες από την Αστυνομία προς του οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο. Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας στην ανακοίνωσή της ενημερώνει τους οπαδούς των δύο ομάδων για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν το «Πανθεσσαλικό».

Αναλυτικά:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστά :

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x