Stoiximan Super League

Οδηγός το β’ ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό

Με οδηγό το β’ ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για τον επαναληπτικό με την Μπριζ την Τετάρτη.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο 45λεπτό του αγώνα στη Λεωφόρο αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία ο Γιάννης Αναστασίου κάνει τις σκέψεις του για την 11άδα που θα παρατάξει την Τετάρτη στον επαναληπτικό με την Μπριζ.

Στο διάστημα αυτό οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να δημιουργήσουν φάσεις στην εστίας της Μπριζ αν και αγωνίζονταν με έναν παίκτη λιγότερο.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει το 4-3-2-1. Ο Καρνέζης δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα μετά από την καλή του εμφάνιση στο πρώτο ματς. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Στιλ προπονείται κανονικά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει η «έκπληξη».

Στο κέντρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σάντσεθ, δίπλα στον Ταυλαρίδη. Στα άκρα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν οι Βέμερ και Πράνιτς. Στη μεσαία γραμμή οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Λαγός, ο οποίος βοήθησε αρκετά από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ με τους Καρέλη και Νίνη στα άκρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x