Champions League

Οφόε για την απόλυση Χάσι: «Στεναχωρήθηκα όταν το έμαθα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Οτζίτζα Οφόε σε πολωνική ιστοσελίδα.

Έκπληκτος έμεινε ο Οτζίτζα Οφόε από την απόφαση για την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι. Αυτό παραδέχθηκε σε δηλώσεις που έκανε στην πολωνική ιστοσελίδα «przegladsportowy.pl» .

«Φυσικά. Απολύθηκε ύστερα από την πρώτη ήττα. Στο ματς με την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά χάσαμε 3-2 κι ο πρόεδρος πήρε αυτήν την απόφαση. Λυπήθηκα εκείνη τη στιγμή», τόνισε απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για την απόλυση του Χάσι και συνέχισε:

«Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήταν καυτά. Παίζαμε εκτός έδρας κι οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, οπότε μας περίμεναν στο προπονητικό κέντρο. Ευτυχώς μιλήσαμε. Μας είπαν να αρχίσουμε να νικάμε. Αν παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τότε οι οπαδοί θα είναι ικανοποιημένοι. Τους καταλαβαίνω. Αγαπούν το σύλλογο, είναι όλη τους η ζωή».

Ο Βέλγος άσος σχολίασε για την παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και εάν αποτελεί deja vu αυτό που ζει και φέτος...

«Λίγο ναι. Αρκετές ομάδες προκρίνονται σ΄αυτό. Όταν μπαίνεις στο Champions League, είναι πιο δύσκολο στις διεθνείς διοργανώσεις, κυρίως πνευματικά. Μερικές φορές ήμασταν τυχεροί, κάποιες άλλες ήταν λάθος μας», τόνισε και κατέληξε...

«Αν έλεγα ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν θα ήταν χαρούμενοι στη Βαρσοβία, ακριβώς όπως θα ήταν και στην ελληνική ομάδα, αν επέλεγα τη Λέγκια. Κι οι δύο σύλλογοι είναι στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x