Stoiximan Super League

Οι αποδεσμεύσεις… τρενάρουν τις μεταγραφές στον Απόλλωνα

Η δυσκολία των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης να λύσουν τα συμβόλαια των επτά παικτών που δεν υπολογίζονται έχει ως συνέπεια να καθυστερήσουν οι μεταγραφές.

Τα έχει βρει «σκούρα» με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Γιώργος Παράσχος έχει δώσει στην διοίκηση την μαύρη λίστα, η οποία περιλαμβάνει επτά ονόματα ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να αποχωρήσουν από το ρόστερ, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια αποδέσμευση.

Οι Μάατσι, Μάατσεν, Βαλλιάνος, Ζαρόπουλος, Κιταμπάλα, Μπιτζιμίν και Μπαμπιάρζ είναι γνωστό εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζονται όμως κανένας εξ αυτών δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του. Άλλοι ζητάνε όλο το συμβόλαιο του (που έχει απομείνει) ως αποζημίωση, άλλοι ένα μεγάλο μέρους τους και ορισμένοι λιγότερα.

Αυτή έχει ως συνέπεια να… τρενάρουν τις μεταγραφές στον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε δύο αποκτήσεις (σσ. Ντεβέσα, Στάθης), ωστόσο οι υπόλοιπες έχουν προς στιγμήν κολλήσει.

Καθώς δεν υπάρχει θέση ξένου, ώστε να αποκτηθεί κάποιος μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν πρώτα να κάνουν το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και στη συνέχεια να προσθέσουν σε αυτό τους νέους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι στόχοι που είναι κοντά στο να αποκτηθούν. Ο Ναδάλες, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα με τα αριστερά μπακ, εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ενώ υπάρχει επαφή και με τον Φυτανίδη.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x