Stoiximan Super League

Οι ατάκες που ειπώθηκαν στην ανάπαυλα από τους παίκτες του Ολυμπιακού

Βγήκαν μπροστά οι Έλληνες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ και βοήθησαν στο να βγουν οι «ερυθρόλευκοι» στο β’ μέρος με το… μαχαίρι στα δόντια.

Αυτοκριτική και σύνθημα για αντεπίθεση στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια στο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από τη λήξη του πρώτου μέρους, είχε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, γνωρίζοντας ότι με την εικόνα που παρουσίασε στο ανασταλτικό κομμάτι (επιθετικά έβγαλε δύο πολύ καλές ευκαιρίες) θα μπορούσε να έχει ν’ ανέβει μεγαλύτερο… βουνό.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς. Για να δείξει τη σωστή νοοτροπία, χρειάστηκε να «ντοπάρουν» οι μπαρουτοκαπνισμένοι -σε αυτά τα ματς- Έλληνες τους συμπαίκτες του.

«Πρέπει να ξυπνήσουμε. Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν είναι Ολυμπιακός αυτό που δείχνουμε. Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα. Δεν γίνεται να χάσουμε ξανά. Πάμε δυνατά, τους έχουμε. Δεν το βλέπετε; Είμαστε καλύτεροι», ειπώθηκε -«σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή»- μεταξύ άλλων, με τους Βασίλης Τοροσίδη, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κώστα Φορτούνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη να «φτιάχνουν» τους υπόλοιπους παίκτες.

Υπήρξαν κι άλλες ατάκες, που είτε δεν έχουν διαρρεύσει ή δεν γίνεται να... γραφτούν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x