Stoiximan Super League

Οι εκλεκτοί του Ίβιτς για το ντέρμπι

Έτοιμος για ντέρμπι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ηρακλή και ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Κουλούρη-Χαρίση. Στα στημένα δούλεψε ο Σέρβος.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή, το οποίο θα διεξαχθεί της Κυριακής (16/10, 20:30) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Τζαβέλλας και Γιαννούλης (ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο, φυσικοθεραπεία και πρόγραμμα σε πισίνα), ενώ μίνι έκπληξη αποτελεί ότι άφησε εκτός ο Σέρβος τεχνικός τους Κουλούρη και Χαρίση. Δεν θα αγωνιστούν επίσης οι Κοροβέσης-Βελλίδης.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική συμπεριφορά που ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει ν’ ακολουθήσει η ομάδα του προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων και στην αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε ο «δικέφαλος του Βορρά» να μη δώσει στον Ηρακλή την ευκαιρία να γίνει απειλητικός.

Η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Πέλκας, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Κάμπος, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x