Champions League

Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ-Μπάγερν

Δείτε πώς παρατάσσονται οι δύο «μονομάχοι» στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στον επαναληπτικό του 2-1 υπέρ της Ρεάλ από το Μόναχο. Στον πάγκο ο Καζεμίρο, πιο επιθετικοί του... συνηθισμένου οι Βαυαροί.

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του μεγάλου «ραντεβού» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Champions League, με τη βασίλισσα να έχει το σαφέστατο προβάδισμα από το υπέρ 2-1 μέσα στη Γερμανία.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βάζει δεξί μπακ τον Λούκας Βάσκεθ, αφού λείπει ο Καρβαχάλ και ο Νάτσο είναι ανέτοιμος (είναι στον πάγκο), ενώ μίνι έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως δεν ξεκινά ο Καζεμίρο στα χαφ, με τον Κόβατσιτς να παίρνει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά τους Βαυαρούς, έκπληξη αποτελεί η χρησιμοποίηση του Τολισό αντί του Ράφα Μαρτίνεθ, με τον Χάινκες να δίνει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του, δεδομένου πως ψάχνει και τουλάχιστον δύο γκολ για να μείνει ζωντανή στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας – Λούκας Βάσκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Κρόος, Μόντριτς, Κόβατσιτς – Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ασένσιο

Η ενδεκάδα της Μπάγερν: Ουλράιχ – Κίμιχ, Αλάμπα, Χούμελς, Ζίλε – Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό – Ριμπερί, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ - Λεβαντόφσκι

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x