Stoiximan Super League

Οι λεπτομέρειες του deal με Τζανετόπουλο

Το σίριαλ της επέκτασης συμβολαίου στον Άνταμ Τζανετόπουλο είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ. Τα λόγια του Μελισσανίδη που τον έπεισαν, ο αποκλεισμός Τσιάρτα, η μεγάλη αύξηση στον παίκτη και η ρήτρα.

Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να πει το «ναι» ο Άνταμ Τζανετόπουλος στην πρόταση της ΑΕΚ και να υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε προσωπικά την υπόθεση. Κάλεσε τον νεαρό αμυντικό στο γραφείο του στην Aegean και με όσα του είπε τον «έψησε». Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φέρεται να διαβεβαίωσε τον παίκτη πως τον πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ, αλλά και πως αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό που θα καλύπτει τον ίδιο και την ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

«Κλειδί» για την επίτευξη του deal ήταν ότι έμεινε στην… απέξω ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Τσιάρτας, κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι σχέσεις τους δεν είναι καλές και ο «τίγρης» ήθελε οι συζητήσεις να γίνουν απευθείας με τον παίκτη, όπως και τελικά συνέβη.

Ο Τζανετόπουλος θα έχει από φέτος μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, που θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενες μέχρι το 2020 αγγίζοντας συνολικό ποσό 500.000 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, ενώ μέχρι τώρα εισέπραττε 15.000 το χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο ορίστηκε (κατά πηγές) ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε το ποσό αυτό δεν είναι δεσμευτικό.

Μένει πλέον να φανεί αν ο 21χρονος άσος θα καταφέρει να κερδίσει θέση στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ επί των ημερών του οποίου δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x