Ιταλία

Οι λόγοι που εξώθησαν τον Μπιέλσα σε παραίτηση

Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από τη Λάτσιο δημοσιοποίησε μέσω επιστολής ο Μαρσέλο Μπιέλσα, αποκαλύπτοντας ότι η διοίκηση δεν έκανε ούτε μία από τις μεταγραφές που του είχε υποσχεθεί.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά τις κατηγορίες της διοίκησης της Λάτσιο και τη φημολογία που τον ήθελε στο στόχαστρο της ομοσπονδίας της Αργεντινής για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός με επιστολή που δημοσιοποίησε μέσω του δημοσιογράφου, Εμιλιάνο Πινσόν, εξήγησε ότι η διοίκηση της Λάτσιο δεν πραγματοποίησε καμία από τις επτά μεταγραφές που του είχε υποσχεθεί.

Η πρόσληψη του Αργεντινού τεχνικού ήταν γνωστή εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση των «λατσιάλι» δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή αν και η αρχική υπόσχεση ήταν ότι οι περισσότερες συμφωνίες θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Αργεντινό τεχνικό, ο ίδιος δεν προλάβαινε να διαμορφώσει την ομάδα όπως την ήθελε στο χρονικό διάστημα που απέμενε μέχρι την έναρξη της σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν συζητά καμία άλλη επαγγελματική πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x