Stoiximan Super League

Οι μεν πλέι οφ, οι δε… πλέι ωχ!

Ο ΠΑΣ σοβαρεύτηκε στο β’ μέρος, καθάρισε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 τον Πλατανιά και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ την ίδια ώρα που οι Κρητικοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε θρίλερ στο τέλος, αλλά τελικά ο αγώνας με τον Πλατανιά είχε happy end για τον ΠΑΣ Γιάννινα που πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στους «Ζωσιμάδες» και πλέον βρίσκεται στην πεντάδα.

Οι Ηπειρώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος, ο Ακόστα με σουτ (53’) τους έδωσε το πολυπόθητο προβάδισμα, το δοκάρι τους στέρησε ένα ακόμα στην κεφαλιά του Γιάκου (60’) για να καρδιοχτυπήσουν στο τέλος όταν ο Στρούνα έσωσε στη γραμμή το σουτ του Γουνδουλάκη στη μοναδική κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς!

H ομάδα του Πετράκη έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ και Ευρώπης. Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Παράσχο που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ η αποστολή του να κρατήσει στην κατηγορία τους Κρητικούς.

Το ματς:

Η απόδοση του πρώτου μέρους, πρέπει να ξεκινήσει με μια ειλικρινή επισήμανση: το θέαμα ήταν μετά βίας υποφερτό. Ένα άνευρο και χωρίς ρυθμό 45λεπτο, χωρίς μια κλασική ευκαιρία. Στους «Ζωσιμάδες» δεν υπήρξε καμία τέτοια προσπάθεια που να φέρνει κοντά στο γκολ είτε τον ΠΑΣ, είτε τον Πλατανιά.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ισορροπημένο με δυο ακίνδυνες κεφαλιές από Γιακουμάκη και Ακόστα απλά να σπάνε τη μονοτονία. Από το ημίωρο κι έπειτα οι Κρητικοί έμοιαζαν να πατάνε καλύτερα, χωρίς όμως επί της ουσίας να έχουν κάποιο κέρδος. Η στατιστική συμπληρώθηκε με δυο ακόμα φλύαρες προσπάθειες κι ισάριθμα άστοχα σουτ από Χαρίση και Αγκιλέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ο ΠΑΣ σοβαρεύτηκε, βρήκε τον καλό του εαυτό και επέστρεψε από τα αποδυτήρια αποφασισμένος να καθαρίσει το ματς. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα και κακή έξοδο του Ολιμπά, η μπάλα στρώθηκε στον Τζημόπουλο, ο οποίος όμως προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ!

inner

Λίγο όμως αργότερα, η υπεροχή των Ηπειρωτών ανταμείφθηκε. Ο Ίλιτς «γέμισε» στην περιοχή, ο Ακόστα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά και στο δεύτερο γκολ, αλλά το δεξί δοκάρι δεν στάθηκε σύμμαχος στην κεφαλιά του νεοεισελθόντα Γιάκου.

Ένα τέρμα που άξιζαν να το πετύχουν βάσει της εικόνας τους, την ίδια στιγμή που απέναντί τους είχαν έναν υπό κατάρρευση Πλατανιά, δίχως σημάδια αντίδρασης και δίχως αυτοπεποίθηση πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Κάτι όμως που θα μπορούσε να συμβεί στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Στρούνα έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Γουνδουλάκη αποσοβώντας την ισοφάριση.



Control Room:




Τα στατιστικά του αγώνα:

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57' Γιάκος), Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (79' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Μενδρινός (77' Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπάλι (59' Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66' Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x