Europa League

Οι νικητές της ζωής Ρας και Ατσέρμπι αντάλλαξαν τις φανέλες τους

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης οι Μάρκο Ρας και Φραντέσκο Ατσέρμπι αντάλλαξαν φανέλες με την λήξη της αναμέτρησης της Πέμπτης (4/10) για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές της εβδομάδας διαδραματίστηκε ύστερα από το ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Λάτσιο για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, όταν οι δυο μαχητές της ζωής και των γηπέδων, Μάρκο Ρας και Φραντσέσκο Ατσέρμπι αντάλλαξαν τις φανέλες τους.

Οι δυο ποδοσφαιριστές που ήρθαν αντιμέτωποι με την νόσο του καρκίνου κατάφεραν όχι μόνο να βγουν νικητές από αυτή τη μάχη, αλλά να περάσουν και ένα σπουδαίο μήνυμα ελπίδας. Τόσο ο 33χρονος εμβληματικός αρχηγός της Άιντραχτ όσο και ο 30χρονος αμυντικός της Λάτσιο κατά την διαδικασία υποβολής σε αντι-ντόπινγκ τεστ διαπίστωσαν την προσβολή τους από καρκίνο των όρχεων.

inner

Σήμερα οι δυο τους πιο δυνατοί από ποτέ συναντήθηκαν στο ματς της Πέμπτης για το Europa League και αντάλλαξαν συγκινημένοι τις φανέλες τους, ανταλλάσσοντας έτσι και αμοιβαία αισθήματα αναγνώρισης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x