Ιταλία

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τους σημερινούς αγώνες της Serie A

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε εύκολα το Κύπελλο Αγγλίας, χωρίς να δεχθεί γκολ από την Γουότφορντ και σήμερα θα στηρίξω το παιχνίδι μου στα ιταλικά ματς.

Η Αταλάντα λύγισε υπό το άγχος της κατάκτησης ενός τροπαίου μετά από πάρα πολλά χρόνια και ηττήθηκε από την Λάτσιο στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γκασπερίνι πάντως είναι ακόμη ζωντανή και φαβορί φυσικά, μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορία της. Την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να πάρει την 4η θέση, την οποία κατέχει αυτή την στιγμή, οφείλει να περάσει αλώβητη από το Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους. Έστω και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί χρυσός αφού στο τέλος θα κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Γιούβε εδώ και αρκετές εβδομάδες πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο.

Περιμένει υπομονετικά να τελειώσει μια ακόμη σεζόν, στην οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια. Δεν λέω ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη αλλά σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την ομάδα του Μπέργκαμο. Θα ακολουθήσω το Χ2 ενώ μπορείτε να ρισκάρετε περισσότερο ποντάροντας στο διπλό με Draw No Bet, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x