Ελλάδα

Οι πρώτες κλήσεις Αναστασιάδη για την Εθνική

Δείτε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν για τα δύο ματς της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία και την Εσθονία για το UEFA Nations League. Τα νέα πρόσωπα, οι επιστροφές και οι αποχωρήσεις...

Τρία νέα πρόσωπα, δύο επιστροφές αλλά και τέσσερις απουσίες ξεχωρίζουν από τις πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11) στο UEFA Nations League.

Οι Βλαχοδήμος, Μασούρας και Κούτρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας και ο Ανδρέας Σάμαρης θα φορέσουν και πάλι το εθνόσημο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέλος, απουσιάζουν οι: Καρνέζης, Τζαβέλλας, Τζιόλης και Χριστοδουλόπουλος. Για τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο και τους συνεργάτες του Αναστασιάδη διαβάστε εδώ.

Αναλυτικά τα ονόματα των διεθνών:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης και Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x