Stoiximan Super League

Οι σκέψεις της Ρόμα και η επόμενη κίνηση για Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας παραμένει στη λίστα της Ρόμα, η οποία περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Πάου Λόπες της Μπέτις και στη συνέχεια αναμένεται να κάνει την επόμενη κίνησή της για τον Έλληνα πορτιέρε.

Το... ψάξιμο για τον εκλεκτό κάτω από τα γκολπόστ συνεχίζουν οι άνθρωποι της Ρόμα!

Οι «τζιαλορόσι» αναζητούν τον τερματοφύλακα που θα δώσει την σιγουριά κάτω από τα δοκάρια καθώς η επιλογή του Ρόμπιν Όλσεν την περασμένη σεζόν αποδείχτηκε λανθασμένη. Κάπως έτσι, οι Ρωμαίοι θα παραχωρήσουν τον Σουηδό πορτιέρε και θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση τουλάχιστον νεός τερματοφύλακα.

Μία από τις λύσεις τις οποίες εξετάζει η Ρόμα, λοιπόν, είναι αυτή του Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει συζητήσεις εδώ και μερικές ημέρες, όπως σας είχε ενημερώσει το sportfm.gr. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων, ο οποίος διατηρείται ανοικτός και το θέμα φυσικά και υφίσταται! Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν στο μπλοκάκι τους μερικά ονόματα ακόμη.

Αυτό του Πάου Λόπες της Μπέτις φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας αλλά οι Ανδαλουσιάνοι δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν εάν δεν πληρωθεί η ρήτρα των 35 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι και η δεύτερη πρόταση της Ρόμα πήγε στον... κουβά, η οποία άγγιζε τα 18 εκατ. ευρώ. Το όνομα του Γιάσπερ Σίλεσεν έχει υποχωρήσει καθώς φαίνεται πως πάει στην Βαλένθια όπως και του Ματίας Περέν της Γιουβέντους καθώς οι «μπιανκονέρι» θέλουν τον Νικολό Τζανιόλο ως αντάλλαγμα, γεγονός που η Ρόμα δεν συζητάει!

Κάπως έτσι, οι εναλλακτικές της Ρόμα δείχνουν να... τελειώνουν. Ή να το θέσουμε καλύτερα, μειώνονται! Και το όνομα τού Βασίλη Μπάρκα ολοένα και ανεβαίνει στην λίστα, με την στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται αρκετά ψηλά! Οι «τζιαλορόσι» έχουν αρχίσει και κάνουν σκέψεις για τις επόμενες κινήσεις τους και δεν αποκλείεται τις ερχόμενες ημέρες να υπάρξει νέα επαφή με την ΑΕΚ και ίσως και κάποια πρόταση, κάτι το οποίο συζητείται αρκετά στους «κιτρινόμαυρους» και θεωρούν πολύ πιθανό να συμβεί. Εφόσον καταφέρουν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της Ένωσης, τα οποία είναι κοντά στα 8 εκατ. ευρώ τότε θα μιλάμε για deal.

Ή ακόμη και να προσφέρουν κάποιον παίκτη μαζί με χρήματα όπως ο Άντε Τσόριτς, το όνομα του οποίου γράφτηκε σήμερα. Ας έχουμε, πάντως, στο μυαλό μας και τον 20χρονο Σλοβένο φορ, Ζαν Τσέλαρ, αλλά και τον 19χρονο χαφ, Σαλβατόρε Πετσέλα, τα ονόματα των οποίων δεν αποκλείεται να ακουστούν ή και να πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εφόσον οι δύο πλευρές καθίσουν να τα πουν. Αν και η ΑΕΚ θα προτιμούσε να λάβει το ποσό εξ ολοκλήρου και όχι ένα μικρότερο και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

Φυσικά, η επιλογή του Μπάρκα είναι μία από αυτές που προκρίνεται και από τον Πάουλο Φονσέκα καθώς ο Έλληνας πορτιέρε είναι αρκετά καλός με τα πόδια κάτι που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός στις ομάδες του. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε βοηθό του για έναν χρόνο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Μιγκέλ Καρντόσο, τωρινό προπονητή της ΑΕΚ. Κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο, επίσης...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x