Αγγλία

Οι συναντήσεις του Μουρίνιο με την… πρώην του

Την Τσέλσι για 6η φορά στην προπονητική του καριέρα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον πρώην τεχνικό των «μπλε» να επισκέπτεται το «Στάμφορντ Μπριτζ» για τρίτη φορά ως αντίπαλος.

Την Τσέλσι για έκτη φορά στην προπονητική του καριέρα καλείται να αντιμετωπίσει το απόγευμα (18:30) της Κυριακής (5/11) ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον πρώην τεχνικό των «μπλε» να επισκέπτεται το «Στάμφορντ Μπριτζ» για τρίτη φορά ως αντίπαλος.

Οι αναμνήσεις από τις δύο θητείες του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο (σ.σ. 2004-07 και 2013-15) μπορεί-όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος-σε πέντε χρόνια να έχουν ξεχαστεί, παραμένουν ωστόσο μέχρι σήμερα νωπές, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα βρετανικά Μέσα αλλά και οι οπαδοί των πρωταθλητών Αγγλίας κάθε παρόμοια συνάντηση…

Η ατμόσφαιρα προβλέπεται λοιπόν… ηλεκτρισμένη στο γήπεδο που ο «Special One» δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στις δύο περυσινές επισκέψεις του ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων». Ήττα με σκορ 4-0 για το πρωτάθλημα και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας με τον σουτ του Ενγκολό Καντέ να κρίνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μόνο ως προπονητής της Ίντερ κατάφερε ο Μουρίνιο να αποδράσει από το πρώην σπίτι του με ψηλά το κεφάλι και μάλιστα με διπλό-πρόκρισης (1-0) στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2009-10, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πορτογάλος κόουτς οδήγησε τους «νερατζούρι» στο μοναδικό «τρεμπλ» που έχει σημειωθεί ποτέ από ιταλικό σύλλογο. Είχε προηγηθεί η νίκη στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με σκορ 2-1 ενώ με 2-0 κατέληξε στα χέρια του και η πρώτη και τελευταία εντός έδρας παρτίδα που έπαιξε απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x