Stoiximan Super League

Οι τέσσερις που «πονοκεφαλιάζουν» τον Κετσπάγια

Τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας της ΑΕΚ «παίζονται» εν όψει της πρεμιέρας της με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Αντίστροφα για την πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα μετράει η ΑΕΚ, με την προετοιμασία της «Ένωσης» να μπαίνει στην τελική ευθεία εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Οι περισσότερες θέσεις για το αρχικό σχήμα φαίνεται πως είναι «κλειδωμένες», όμως υπάρχουν τέσσερις που είναι ανοιχτές και ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Γεωργιανός τεχνικός έχει δίλημμα για τη χρησιμοποίηση του Λέσκοτ ή του Κολοβέτσιου δίπλα στον Λαμπρόπουλο.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ντίας ήταν εκείνος που είχε θέση βασικού στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας, όμως ο Ντίντακ δείχνει να πατάει καλύτερα και να βοηθάει στο ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι.

Στα δεξιά της άμυνας, ο Γκάλο είχε «κερδίσει» τον Κετσπάγια, όμως ο τραυματισμός του έφερε στο προσκήνιο τον… ξεχασμένο Μπακάκη που έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός κόντρα στους Ακρίτες.

Τέλος, ο Κετσπάγια έχει τέσσερις λύσεις για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όπου υπάρχουν οι Μπακασέτας, Πατίτο, Βάργκας, Πλατέλλας και Αραβίδης. Ως φαβορί προβάλει ο πρώτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x