Stoiximan Super League

Οι τρελές ανατροπές του σκορ, στο… χιτσκοκικό ντέρμπι της Super League!

Το sport-fm.gr αποκαλύπτει την εξέλιξη και τις ανατροπές στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου της Super League, που εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα!

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, ο Άρης το έκανε 3-1, η Ξάνθη το γύρισε 3-4, ο Παναθηναϊκός ξαναέδωσε προβάδισμα με 6-4, ο ΠΑΟΚ μείωσε στο… γκολ, αλλά η Λαμία το καθάρισε!

Μπερδευτήκατε;

Κι όμως, κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League, που ήταν πραγματικό θρίλερ και κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία ψήφο!

Το ματς μεταξύ του Μηνά Λυσάνδρου και του Μάκη Γκαγκάτση που έληξε με νικητή τον πρώτο και σκορ 8-6, ήταν για γερά νεύρα και το sport-fm.gr αποκαλύπτει την εξέλιξη και τις ανατροπές του!

Πρώτη ψήφισε η ΑΕΚ, ανοίγοντας το σκορ για τον Λυσάνδρου.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ κάνει το 1-1 με ψήφο στον Μάκη Γκαγκάτση, όμως δύο ψήφοι από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη, ανοίγουν την ψαλίδα υπέρ Λυσάνδρου στο 3-1.

Ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης που δήλωσε ότι απέχει και το πράγμα μπερδεύεται…

Σε εκείνο το σημείο και με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, ο Γκαγκάτσης το γυρνάει σε… 3-4(!), χάρη στα «γκολ» του Ατρομήτου, του Λεβαδειακού και της Ξάνθης!

Όμως έρχεται ο Ολυμπιακός και ισοφαρίζει σε 4-4, ο ΟΦΗ δίνει ξανά προβάδισμα στον Λυσάνδρου (5-4) και ο Παναθηναϊκός το πάει σε διαφορά ασφαλείας (6-4).

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να το παλεύει, με τον Παναιτωλικό να αιφνιδιάζει τους πάντες και να μειώνει σε 6-5!

Ακολούθησε ο Πανιώνιος που δίνει και πάλι διαφορά… δύο «γκολ» (7-5) και έρχεται ο ΠΑΟΚ να ψηφίσει τον εαυτό του και να μειώσει ξανά σε 7-6.

Δύο ψήφοι απέμεναν: Του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λαμίας!

Οι Γιαννιώτες εκτοξεύουν την αγωνία, αφού έρχονται εντελώς αναπάντεχα και ψηφίζουν λευκό!

Η Λαμία, είτε θα ισοφαρίσει και θα το στείλει σε… επαναληπτικό, είτε θα το καθαρίσει. Και το καθαρίζει, κάνοντας το 8-6 και βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x