Stoiximan Super League

Οικονομόπουλος για Μανωλά: «Σεβασμός στην ιστορία, τον ανιψιό του τον έφτυνε η ΑΕΚ»

Την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Στέλιο Μανωλά ένιωσε ο Σπύρος Οικονομόπουλος. Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ χαρακτήρισε αναγκαίο τον σεβασμό, ενώ αναφέρθηκε και στον ανιψιό του παλιού του συμπαίκτη.

Στο πλευρό του Στέλιου Μανωλά, με αφορμή τις συζητήσεις που προκάλεσε η παραίτησή του από την ΑΕΚ, τάχθηκε ο Σπύρος Οικονομόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην γκολκίπερ της «Ένωσης» χαρακτήρισε αναγκαίο τον σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου.

Πριν αναφερθεί, δε, στην αφοσίωση του παλιού του συμπαίκτη, εξέφρασε την άποψη ότι δεν είχε ανάμειξη στη μεταγραφή του ανιψιού του και ότι εκείνος πήγε στον Ολυμπιακό επειδή «τον έφτυνε η ΑΕΚ».


Αναλυτικά το ποστάρισμα του Οικονομόπουλου

«Σεβασμός στην Ιστορία της ΑΕΚ. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω ποιος ήταν ο Στέλιος Μανωλάς και τι πρόσφερε στην ΑΕΚ. Δυστυχώς εύκολα ξεχνάμε. Ως αναφορά για τον ανιψιό του θα ξαναπώ:

Όταν η ΑΕΚ τον φτύνει και τον κοροϊδεύει και στην ουσία του λέει "φύγε", τι πρέπει να γίνει; Είναι δε γνωστό ότι ο Στέλιος προσπάθησε και πολύ μάλιστα να τον στείλει στο εξωτερικό. Απόφαση του Κώστα ήταν να πάει εκεί που πήγε. Όλα τα άλλα είναι για να το κοσκινίζουμε.

Και ένα τελευταίο… Ο Στέλιος αρνήθηκε αρκετές φορές δελεαστικές προσφορές των Βαρδινογιάννη, Κοσκωτά και Κόκκαλη. Αν αυτό δεν είναι αφοσίωση, τότε τι είναι;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x