Stoiximan Super League

«Οκτώ εκατ. η Μονακό για Καρίγιο»

Στη διεκδίκηση του Καρίγιο μπήκε και η Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή. Δελεαστική πρόταση ετοιμάζει και η Ίντερ.

Άρχισε το… παζάρι για τον Καρίγιο! Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή πλέον, η Εστουδιάντες έχει στα χέρια της και άλλη πρόταση, εκτός από εκείνη του Ολυμπιακού, για την παραχώρηση του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Diario de Hoy», η Μονακό προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ, για τον αργεντινό επιθετικό, δηλαδή, περισσότερα χρήματα από εκείνα της πρότασης που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα. Ωστόσο, εδώ και ημέρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είχε πρόθεση να βελτιώσει την προσφορά του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Ίντερ έχει ως στόχο να καταθέσει πρόταση για συνιδιοκτησία του Καρίγιο. Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Εστουδιάντες επισημαίνει ότι το ποσό το οποίο ζητά για πει το «ΟΚ» να δοθεί με μεταγραφή ο Καρίγιο είναι δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι καμία από τις προτάσεις που έχει για τον παίκτη δεν την ικανοποιεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x