Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά για Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Φεύγει ή μένει ο Βούκοβιτς; Ο Σέρβος στόπερ, που έχει αποκτηθεί για να γίνει ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού, δεν είναι στα βασικά πλάνα του Λεμονή και οι Πειραιώτες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν αρκετά νωρίς οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ φέτος και ίσως προκύψουν κι άλλες αλλαγές προσεχώς.

Στέφανος Καπίνο, Μεντί Καρσελά, Σάσα Ζντιέλαρ και Χρβόγε Μίλιτς αποτελούν ξένα σώματα και όπως ενημέρωσαν την Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο και ίσως να μην είναι οι μοναδικοί που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Μια παρόμοια περίπτωση δείχνει να είναι του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ με στόχο να γίνει η ηγέτης των Πειραιωτών στα μετόπισθεν. Ωστόσο, τα πράγματα κύλησαν αρκετά διαφορετικά και έπειτα από 4 περίπου μήνες παρουσίας στο λιμάνι μετρά ελάχιστες συμμετοχές.

Αγωνίστηκε στο εντός έδρας ματς με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions και έπειτα από τις 22 Αυγούστου στο εκτός έδρας ματς με τη Ριέκα για τα play offs της διοργάνωσης έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο ματς με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο.

Είναι πιθανό, πάντως, να γίνουν δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό και το συγκεκριμένο θέμα σχετίζεται και με τις επιλογές που υπάρχουν γενικότερα στους «ερυθρόλευκους» για την άμυνα. Παπέ-Αμπού Σισέ, Μπιόρν Ένχελς και Δημήτρης Νικολάου δείχνουν να έχουν καπαρωμένη θέση εν όψει της νέας σεζόν, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τον Αλμπέρτο Μποτία. Το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ λήγει το καλοκαίρι και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, έχοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα να υπογράψει σε άλλη ομάδα από τον Ιανουάριο εν όψει της επόμενης σεζόν.

Από μόνο του αυτό το γεγονός βάζει σε σκέψεις τους Πειραιώτες. Βεβαίως, πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση του Σέρβου στόπερ, που θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου έχει προκριθεί η εθνική του ομάδα. Εφόσον, συνεχίσει να έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής, τότε αναμένεται να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο από το… σπίτι του, κάτι που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται. Υπενθυμίζεται ενδιαφέρον έχει δείξει για να τον αποκτήσει η Μάλαγα λόγω της παρουσίας σε αυτήν του πρώην αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x